Ubytování ve městě Sant Mori

Město Sant Mori se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Mori nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Mori

Bonaire Suites
Bonaire Suites

9,4 / 10 (42 hodnocení)

Bonaire Suites se nachází v Sant Mori, 20 km od Dalího muzea a 29 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu se sprchou, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a lednici. K dispozici je také toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Každé ráno se zde podává snídaně à la carte. Bonaire Suites má zahradu a v okolí se můžete věnovat windsurfingu a cyklistice. Ubytování je vzdálené 29 km od mořské rezervace Medes Islands a 34 km od vlakového nádraží Girona. Bonaire Suites stojí 46 km od letiště Girona-Costa Brava.

Sant Mori- La Escala Boutique apartment
Sant Mori- La Escala Boutique apartment

9,2 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Sant Mori- La Escala Boutique apartment máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Sant Mori- La Escala Boutique apartment se nachází v Sant Mori a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a terasou. Ubytování je vzdálené 20 km od Dalího muzea a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě. Prázdninový dům stojí 29 km od mořské rezervace Medes Islands a golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 46 km.

Apartament El Pou
Apartament El Pou

9 / 10 (35 hodnocení)

Apartament El Pou se nachází v Sant Mori, 20 km od Dalího muzea a 29 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Apartmán sídlí v budově ze 17. století, 29 km od mořské rezervace Medes Islands a 35 km od vlakového nádraží Girona. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 21 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant a 25 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 46 km.

Ohana salut house
Ohana salut house

Ohana salut house se nachází v Sant Mori, 20 km od Dalího muzea, 29 km od golfového hřiště Peralada Golf a 29 km od mořské rezervace Medes Islands. Tento prázdninový dům nabízí ubytování s balkonem. Tento prázdninový dům se 4 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, kabelovou TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům stojí 35 km od vlakového nádraží Girona a 21 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Na letiště Girona-Costa Brava je to 46 km.