Ubytování ve městě Sant Martí de Maldá

Město Sant Martí de Maldá se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Martí de Maldá nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Martí de Maldá

Cal Magí
Cal Magí

9,3 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Cal Magí máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Magí se nachází v Sant Martí de Maldá, 8,3 km od kláštera Valbona de les Monges a 30 km od kláštera Poblet. Nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizaci. K dispozici je také balkon. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 46 km od vlakového nádraží Lleida a 47 km od provinční rady Lleida. Na letiště Lleida-Alguaire je to 62 km.

El Racó dels Obiols
El Racó dels Obiols

8,9 / 10 (31 hodnocení)

El Racó dels Obiols se nachází ve městě Sant Martí de Maldá, pouhých 8,3 km od kláštera Valbona de les Monges, a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 30 km od kláštera Poblet a 46 km od vlakového nádraží Lleida. Letiště El Racó dels Obiols stojí 62 km od letiště Lleida-Alguaire.

La Festa dels Sentits
La Festa dels Sentits

La Festa dels Sentits se nachází v Sant Martí de Maldá a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento venkovský dům sídlí v budově z 19. století, 8,3 km od kláštera Valbona de les Monges a 30 km od kláštera Poblet. Venkovský dům má terasu, výhled na bazén, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 8 koupelen se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 46 km od vlakového nádraží Lleida a 47 km od provinční rady Lleida. Letiště La Festa dels Sentits stojí 62 km od letiště Lleida-Alguaire.