Ubytování ve městě Sant Joan de Vilatorrada

Město Sant Joan de Vilatorrada se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Joan de Vilatorrada nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Joan de Vilatorrada

Apartament Sant Joan
Apartament Sant Joan

8,4 / 10 (60 hodnocení)

Apartament Sant Joan se nachází v Sant Joan de Vilatorrada a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na hory a terasu. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Na barcelonské letiště El Prat je to 72 km.

Hostal Soler
Hostal Soler

7,6 / 10 (197 hodnocení)

Hostal Soler se nachází na hlavní ulici Sant Joan de Vilatorrada, pouhých 5 minut jízdy od města Manresa, a nabízí moderní pokoje s vlastní koupelnou a bezplatným Wi-Fi. Pokoje mají klimatizaci, topení a TV s plochou obrazovkou. Moderně zařízený pokoj v šedých a hnědých tónech s dřevěnými prvky. V penzionu je restaurace, která podává tradiční katalánská jídla, a kavárna s barem, která je otevřena po celý den. V centru města jsou také další restaurace a obchody. Pro děti je připraveno hřiště s kulečníkem a skluzavkami. Pensión Soler stojí pouhých 20 km od nádherné hory Montserrat. Do centra Barcelony a na barcelonské letiště dojedete autem asi za 45 minut.