Ubytování ve městě Sant Boi de Lluçanès

Město Sant Boi de Lluçanès se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Boi de Lluçanès nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Boi de Lluçanès

La Torre del Dr. Pont. Nature and entertainment.
La Torre del Dr. Pont. Nature and entertainment.

9 / 10 (41 hodnocení)

La Torre del Dr. Pont se nachází v Sant Boi de Lluçanès, 46 km od lyžařského střediska Vall de Núria, 26 km od katedrály Vic a 26 km od kina Vigatà. Příroda a zábava. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila s terasou a výhledem do zahrady má 7 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. La Torre del Dr. Pont stojí 26 km od muzea Episcopal de Vic. Příroda a zábava.Club de Golf Montanyá je 47 km daleko. Na letiště Girona-Costa Brava je to 76 km.

Casa Rural Cal Met
Casa Rural Cal Met

8,1 / 10 (11 hodnocení)

Casa Rural Cal Met se nachází asi 45 km od lyžařského střediska Vall de Núria a nabízí výhled na město, sezónní venkovní bazén, terasu a restauraci. Nachází se 26 km od katedrály Vic a nabízí bar. Prázdninový dům má 6 ložnic, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 25 km od kina Vigatà a 26 km od muzea Episcopal de Vic. Na letiště Girona-Costa Brava je to 76 km.