Ubytování ve městě Sant Andreu del Terri

Město Sant Andreu del Terri se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Andreu del Terri nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Andreu del Terri

Can Portell by 123ole, B&B - Casa Rural
Can Portell by 123ole, B&B - Casa Rural

9,2 / 10 (181 hodnocení)

V ubytování Can Portell by 123ole, B&B - Casa Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. 123 ole Can Portell je obklopen přírodou a nabízí vyhřívaný venkovní bazén a prostornou zahradu. Nachází se v Sant Andreu del Terri, tento bed and breakfast se nachází 10 km od Girony. Tento dům má kýčový interiér, terasu, houpací sítě a venkovní lenošky. Toto rustikální ubytování se nachází ve zrekonstruované farmě ze 16. století a má sdílený lounge s TV. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny jedinečné ložnice mají posezení, topení a vlastní koupelnu se sprchou. Jídelna má odhalené kamenné zdi. Tento bed and breakfast nabízí večeře nebo obědové balíčky na vyžádání. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Dálnice AP7 je vzdálená 10 km.

Mas Ferrer by 123ole
Mas Ferrer by 123ole

8,8 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování Mas Ferrer by 123ole máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mas Ferrer by 123ole se nachází 14 km od vlakového nádraží Girona a nabízí ubytování, restauraci, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu, vegetariánská nebo bezlepková snídaně. V okolí se lze věnovat cyklistice. Mas Ferrer by 123ole stojí 36 km od mořské rezervace Medes Islands a 42 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 29 km.