Ubytování ve městě Sansol

Město Sansol se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sansol nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sansol

Palacio de Sansol
Palacio de Sansol

8,7 / 10 (488 hodnocení)

Palacio de Sansol se nachází v Sansolu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Nabízí rodinné pokoje a gril. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Pokoje v hostelu mají šatní skříň. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a některé také balkon nebo výhled na město. Palacio de Sansol poskytuje pokoje s posezením. Na místě si můžete zahrát kulečník a stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Palacio de Sansol stojí 21 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a 24 km od Mezinárodní univerzity La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 21 km.

El Olivo de Sansol
El Olivo de Sansol

8,1 / 10 (275 hodnocení)

El Olivo de Sansol se nachází v Sansolu a nabízí ubytování s kuchyňským koutem a výhledem na hory. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo terasu. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Venkovský dům má také gril. Hosté mohou relaxovat v zahradě. El Olivo de Sansol stojí 25,2 km od města Logroño.