Ubytování ve městě San Vicente de Toranzo

Město San Vicente de Toranzo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Vicente de Toranzo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Vicente de Toranzo

CASA DE INDIANoS, UNA EXPERIENCIA UNICA EN EL CENTRO DE CANTABRIA
CASA DE INDIANoS, UNA EXPERIENCIA UNICA EN EL CENTRO DE CANTABRIA

10 / 10 (2 hodnocení)

CASA DE INDIANoS, UNA EXPERIENCIA UNICA EN EL CENTRO DE CANTABRIA nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 40 km od Puerto Chico. 38 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila s terasou a výhledem na hory má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 40 km od festivalového paláce Santander a 42 km od kasina El Sardinero. Letiště Santander je ve vzdálenosti 34 km.

Apartamentos El Cazador
Apartamentos El Cazador

7,9 / 10 (23 hodnocení)

Apartamentos El Cazador se nachází v San Vicente de Toranzo a nabízí zahradu, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Apartmán má ložnici, obývací pokoj a koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Apartamentos El Cazador stojí 39 km od přístavu Santander a 40 km od Puerto Chico. Na letiště Santander je to 34 km.