Ubytování ve městě San Vicente de O Grove

Město San Vicente de O Grove se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Vicente de O Grove nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Vicente de O Grove

Abilleira
Abilleira

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Abilleira nabízí ubytování s výhledem na moře v San Vicente de O Grove, necelý 1 km od pláže Castiñeira a 17 minut chůze od pláže Barreiriño. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Prázdninový dům stojí 1,5 km od pláže Praia de Area da Cruz a 1,8 km od pláže Mexilloeira. Na letiště Vigo je to 76 km.

4 bedrooms chalet at San Vicente del Grove 300 m away from the beach with sea view enclosed garden and wifi
4 bedrooms chalet at San Vicente del Grove 300 m away from the beach with sea view enclosed garden and wifi

9 / 10 (1 hodnocení)

Chata se 4 ložnicemi se nachází v San Vicente de O Grove, pouhých 600 metrů od pláže Borreiro a 300 metrů od pláže San Vicente del Grove. Nabízí výhled do zahrady, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Je vzdálen necelý 1 km od pláže Castiñeira a nabízí gril. Chata má 4 ložnice, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Chata stojí 1 km od pláže Aguieira a 35 km od ostrova Cortegada. 4 bedrooms chalet at San Vicente del Grove 300 m od pláže s výhledem na moře, uzavřenou zahradou a Wi-Fi je vzdálené 76 km od letiště Vigo.

Precioso apartamento en San Vicente de O Grove
Precioso apartamento en San Vicente de O Grove

8,8 / 10 (10 hodnocení)

Precioso apartamento en San Vicente de O Grove se nachází v San Vicente de O Grove, 1,2 km od pláže Praia de Area Grande a 1,4 km od pláže Piñeirón, a nabízí výhled na moře. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se 3 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Apartmán je vzdálený 1,4 km od pláže Mexilloeira a 34 km od ostrova Cortegada. Na letiště Vigo je to 75 km.

Burbujas Balbuena
Burbujas Balbuena

8,3 / 10 (30 hodnocení)

Burbujas Balbuena se nachází v San Vicente de O Grove, 1,4 km od pláže Borreiro a pláže Praia de Area da Cruz. Nabízí ubytování s přístupem do zahrady s terasou. Luxusní stan je vzdálený 1,5 km od pláže Aguieira a 35 km od ostrova Cortegada. Na letiště Vigo je to 76 km.

Apartamentos Casa Ameiros
Apartamentos Casa Ameiros

8,2 / 10 (144 hodnocení)

Casa Ameiros Apartments se nachází v obci San Vicente de O Grove v galicijské čtvrti Rias Baixas, 10 minut chůze od pláže. Nabízí sezónní venkovní bazén, zimní zahradu, bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Každý prostorný apartmán má obývací pokoj s pohovkou, satelitní TV a balkon s výhledem do zahrady. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a kuchyňský kout je vybaven lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. K dispozici jsou slevy na procedury a další vstup do lázní. Apartamentos Casa Ameiros se nachází 10 minut jízdy od rybářského města O Grove a golfového klubu La Toja Island. Pontevedra je vzdálená 45 km.

Apartamento de 3 Habitaciones y un baño SIN cocina en San Vicente de O Grove
Apartamento de 3 Habitaciones y un baño SIN cocina en San Vicente de O Grove

8,2 / 10 (13 hodnocení)

Apartamento de 3 Habitaciones se nachází ve městě San Vicente de O Grove, jen 1 km od pláže Praia de Area da Cruz. y un baño SIN cocina en San Vicente de O Grove nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 34 km od ostrova Cortegada a 49 km od vlakového nádraží Pontevedra. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Praia de Area Grande, Piñeirón a Mexilloeira. 75 km od letiště Vigo. y un baño SIN cocina en San Vicente de O Grove.

Sanvi Downtown
Sanvi Downtown

Sanvi Downtown se nachází v San Vicente de O Grove, pouhých 600 metrů od A Barrosa, a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Ubytování je vzdálené necelý 1 km od pláže Praia de Area da Cruz a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Apartmán je vzdálený 2,3 km od pláže Aguieira a 34 km od ostrova Cortegada. Letiště Vigo je vzdáleno 75 km.

Apartamentos Playa Area Grande
Apartamentos Playa Area Grande

7,9 / 10 (96 hodnocení)

Apartamentos Playa Area Grande se nachází v San Vicente de O Grove, jen pár kroků od pláže Praia de Area Grande a 100 metrů od pláže Barcela. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartamentos Playa Area Grande stojí 300 metrů od pláže Barreiriño a 700 metrů od pláže Mexilloeira. Na letiště Vigo je to 77 km.