Ubytování ve městě San Vicente de la Sonsierra

Město San Vicente de la Sonsierra se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Vicente de la Sonsierra nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Vicente de la Sonsierra

VT en San Vicente de la Sonsierra
VT en San Vicente de la Sonsierra

10 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování VT en San Vicente de la Sonsierra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. VT en San Vicente de la Sonsierra se nachází asi 29 km od města Rioja Alta a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Ubytování je vzdálené 33 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Vila má 5 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také 5 koupelen se sprchou a fénem. Na místě si lze půjčit jízdní kola. VT en San Vicente de la Sonsierra stojí 34 km od muzea La Rioja a katedrály Santa María de la Redonda. Na letiště Vitoria je to 47 km.

Casa El Rubio
Casa El Rubio

9,8 / 10 (87 hodnocení)

Casa El Rubio se nachází v San Vicente de la Sonsierra, 29 km od čtvrti Rioja Alta, 34 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a 35 km od muzea La Rioja, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 35 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Na letiště Vitoria je to 47 km.

75 Avenida de la Rioja
75 Avenida de la Rioja

9,7 / 10 (32 hodnocení)

75 Avenida de la Rioja se nachází asi 29 km od města Rioja Alta a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Nachází se 34 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a nabízí bezplatné Wi-Fi a sdílenou kuchyň. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Apartmán je vzdálený 34 km od muzea La Rioja a katedrály Santa María de la Redonda. 75 Avenida de la Rioja leží 47 km od letiště Vitoria.

Casona del Boticario
Casona del Boticario

9,4 / 10 (319 hodnocení)

V ubytování Casona del Boticario máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casona del boticario se nachází v centru města San Vicente de la Sonsierra a nabízí nádherný výhled na krajinu. Nabízí zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Prostorné vytápěné pokoje mají dřevěné podlahy, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Snídaně je zahrnuta v ceně a můžete si ji objednat na pokoj. K dispozici je také sdílený lounge a přepážka s turistickými informacemi. V okolí se můžete věnovat cyklistice a pěší turistice. Na letiště Bilbao je to 83 km.

Hotel Villa Sonsierra
Hotel Villa Sonsierra

9,3 / 10 (399 hodnocení)

Hotel Villa Sonsierra se nachází ve městě San Vicente de la Sonsierra, 10 km od města Haro, na vinné stezce Rioja Alta. Stylový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách, klimatizované pokoje a snídani formou bufetu. Hotel Villa Sonsierra má vytápěné pokoje s TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a fén. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na pokojích je kabelové připojení. Hotel nabízí úschovnu zavazadel a turistické informace. V okruhu 5 minut chůze najdete mnoho barů a restaurací. Miranda de Ebro je vzdálená 20 minut jízdy a Logroño 40 km. Hotel stojí 450 metrů od autobusové zastávky, odkud jezdí spoje do města Logroño.

Casa La Picuda
Casa La Picuda

9,2 / 10 (37 hodnocení)

Casa La Picuda se nachází v San Vicente de la Sonsierra, 29 km od čtvrti Rioja Alta a 33 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavený kuchyňský kout s jídelní částí, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa La Picuda stojí 33 km od muzea La Rioja a 34 km od katedrály Santa María de la Redonda. Na letiště Vitoria je to 47 km.

Apartamento San Vicente de la Sonsierra Confort
Apartamento San Vicente de la Sonsierra Confort

9,2 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Apartamento San Vicente de la Sonsierra Confort máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento se nachází 29 km od čtvrti Rioja Alta, 34 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a 34 km od muzea La Rioja. San Vicente de la Sonsierra Confort nabízí ubytování v San Vicente de la Sonsierra. Tento apartmán má výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 35 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Na letiště Vitoria je to 47 km.

Pensión San Vicente
Pensión San Vicente

7,7 / 10 (275 hodnocení)

Pensión San Vicente se nachází v San Vicente de la Sonsierra, 34 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a 34 km od muzea La Rioja, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené 35 km od katedrály Santa María de la Redonda, 35 km od radnice Logroño a 36 km od konferenčního centra Riojaforum. Ubytování je nekuřácké a leží 29 km od města Rioja Alta. Všechny pokoje v penzionu mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Pensión San Vicente stojí 40 km od golfového hřiště Izki-Golf a 44 km od vlakového nádraží Logrono. Na letiště Vitoria je to 47 km.