Ubytování ve městě San Vicente de Alcántara

Město San Vicente de Alcántara se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Vicente de Alcántara nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Vicente de Alcántara

Apartamento Valle del Medio
Apartamento Valle del Medio

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Apartamento se nachází jen 34 km od římského města Ammaia. Valle del Medio se nachází v San Vicente de Alcántara a nabízí sdílený lounge, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 37 km od hradu Marvao a 43 km od Castelo de Vide. Na letiště Badajoz je to 76 km.

Casa Rural La Vega
Casa Rural La Vega

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rural La Vega se nachází v San Vicente de Alcántara a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům nabízí terasu. Prázdninový dům má terasu s výhledem na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 28 km od římského města Ammaia a 31 km od hradu Marvao. Na letiště Badajoz je to 79 km.