Ubytování ve městě San Saturnino

Město San Saturnino se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Saturnino nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Saturnino

Moderno apartamento con jardín
Moderno apartamento con jardín

10 / 10 (1 hodnocení)

Moderno apartamento con jardín nabízí ubytování v San Saturninu, 44 km od přístavu Sada. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště A Coruña je to 51 km.

9 bedrooms villa with city view private pool and terrace at Outeiro San Sadurnino de Ferrol Terra
9 bedrooms villa with city view private pool and terrace at Outeiro San Sadurnino de Ferrol Terra

9 / 10 (12 hodnocení)

Outeiro San Sadurnino de Ferrol Terra se nachází v San Saturninu a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu a výhled na město. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Vila má balkon, 9 ložnic, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Nechybí ani TV. K dispozici je také gril. Letiště A Coruña je vzdálené 51 km.

Ático tipo loft en San Sadurniño.
Ático tipo loft en San Sadurniño.

9 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování Ático tipo loft en San Sadurniño. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ático tipo loft en San Sadurniño. Tento apartmán se nachází v San Saturninu, 44 km od přístavu Sada, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Výhled směřuje do zahrady. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště A Coruña je to 51 km.