Ubytování ve městě San Román de Cameros

Město San Román de Cameros se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Román de Cameros nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Román de Cameros

Molino del Corregidor
Molino del Corregidor

9,5 / 10 (142 hodnocení)

Molino del Corregidor se nachází ve zrekonstruovaném mlýně na mouku na venkově La Rioja, kousek od San Román de Cameros. Nabízí 6 soukromých pokojů. Ve všech pokojích je dostupné bezplatné Wi-Fi a topení. Soukromé pokoje mají vlastní koupelnu, 32palcovou TV s plochou obrazovkou a přístup do sdílené kuchyně. Pokoj Deluxe s krbem. K dispozici je také útulný rustikální salonek s krbem a jídelním koutem. Hosté se mohou projet na horských kolech s průvodcem a v okolí se věnovat pěší turistice. Molino del Corregidor leží 37 km od města Logroño a 65 km od města Soria.

Casa Concejos
Casa Concejos

9,4 / 10 (31 hodnocení)

Prázdninový dům Casa Concejos se nachází v San Román de Cameros a nabízí zahradu s grilem. Nabízí výhled na hory a leží 26 km od města Logroño. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má posezení a kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Nechybí ani TV. Casa Concejos má také terasu. Hosté mohou využívat sdílený bazén. Casa Concejos stojí 49 km od Haro a 46 km od Ezcaray. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky a rybaření. Na letiště Pamplona je to 90 km.

Casa Tia Upe
Casa Tia Upe

8,8 / 10 (18 hodnocení)

Casa Tia Upe se nachází v San Román de Cameros a nabízí zahradu, restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky. K dispozici je také gril. Casa Tia Upe stojí 35 km od vlakového nádraží Logrono a mezinárodní univerzity La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 40 km.

Casa Tio Conejo
Casa Tio Conejo

8,5 / 10 (10 hodnocení)

Casa Tio Conejo se nachází v San Román de Cameros a nabízí výhled do zahrady, restauraci, nepřetržitě otevřenou recepci, bar, zahradu, gril a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají dlážděnou podlahu, plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, jídelní kout, TV a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, lednice, sporák, rychlovarná konvice a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 35 km od vlakového nádraží Logrono a mezinárodní univerzity La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 39 km.