Ubytování ve městě San Quintín de Mediona

Město San Quintín de Mediona se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Quintín de Mediona nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Quintín de Mediona

Vino que del Cielo Vino. Alt Penedès (País del Cava) Barcelona
Vino que del Cielo Vino. Alt Penedès (País del Cava) Barcelona

9,4 / 10 (37 hodnocení)

V ubytování Vino que del Cielo Vino. Alt Penedès (País del Cava) Barcelona máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Vino que del Cielo Vino. Alt Penedès (País del Cava)) Barcelona se nachází v San Quintín de Mediona a nabízí sezónní venkovní bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Na barcelonské letiště El Prat je to 61 km.

Masia en plena naturaleza y tranquilidad
Masia en plena naturaleza y tranquilidad

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Masia en plena naturaleza y Trankvidad se nachází v San Quintín de Mediona a nabízí terasu. Tato chata má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato chata s 5 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na barcelonské letiště El Prat je to 59 km.

MAS GUILLO
MAS GUILLO

MAS GUILLO se nachází ve městě San Quintín de Mediona. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 57 km.

Comarquinal Bioresort Penedes
Comarquinal Bioresort Penedes

8,9 / 10 (346 hodnocení)

V ubytování Comarquinal Bioresort Penedes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Comarquinal Bioresort se nachází na krásném místě mimo Sant Quintí de Mediona v regionu Alt Penedés a nabízí venkovní bazén a malou farmu. Jeho okouzlující pokoje jsou umístěny v tradičním katalánském statku ze 16. století. Comarquinal Bioresort se nachází v krásných pobělených budovách a nabízí individuálně zařízené pokoje s moderním designem v kombinaci s rustikálními prvky, jako jsou trámové stropy a francouzské dveře. Všechny pokoje mají topení, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Hotel je obklopen krásnými vinicemi a zahradami s krásným výhledem na hory a les. V areálu hotelu Comarquinal si můžete zajezdit na koni a okolí je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Personál vám poskytne informace o malebném regionu Alt Penedès, který je známý svými vinařstvími a výrobou vína cava. Monsterrat Monestery je vzdálené 25 minut jízdy a nejbližší pláže 40 km. Do Barcelony a Tarragony dojedete autem za necelou hodinu.

LA NURSERY DE MAS GUILLO
LA NURSERY DE MAS GUILLO

LA NURSERY DE MAS GUILLO se nachází v San Quintín de Mediona. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 57 km.