Ubytování ve městě San Pelayo

Město San Pelayo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Pelayo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pelayo

Rural Montesa
Rural Montesa

9,7 / 10 (10 hodnocení)

Rural Montesa se nachází v San Pelayo de Guareña, 24 km od Salamanky. Tento venkovský dům se otevírá na krásnou zahradu a terasu. Rural Montesa má 6 rustikálních pokojů s půvabným interiérem a některé s odhalenými kamennými a cihlovými povrchy. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. V obývacím pokoji jsou pohovky a krb a v kuchyni je lednice, trouba, elektrický sporák a mikrovlnná trouba. Masáže jsou k dispozici za příplatek.

Hotel Rural Zalama
Hotel Rural Zalama

9,5 / 10 (126 hodnocení)

Casa Zalama je tradiční dřevěný a kamenný dům v San Pelayo de Montija. Stojí uprostřed přírody, hodinu jízdy od Bilbaa a nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Rustikální pokoje mají dřevěné podlahy a trámy. Všechny jsou vytápěné a mají šatní skříň a vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami. Casa Zalama podává domácí snídaně a večeře. K dispozici je také okouzlující salonek s krbem a řemeslný obchod. V okolí Las Merindades najdete středověká města, románské kostely a krajinu, kde se můžete věnovat pěší turistice a jízdě na koni. Přírodní rezervace Ojo Guareña je vzdálená 20 minut jízdy. Na pláže na Kantábrijském pobřeží dojedete autem asi za 45 minut a do měst Santander a Bilbao za hodinu.

La Casita de Zalama
La Casita de Zalama

9,5 / 10 (21 hodnocení)

La Casita de Zalama se nachází v San Pelayo - Merindad de Montija. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Chata stojí 65 km od Bilbaa a 75 km od Santanderu. Na letiště Bilbao je to 70 km.

Hotel Rural San Pelayo
Hotel Rural San Pelayo

9 / 10 (101 hodnocení)

Tento venkovský dům se nachází v kastilské vesnici San Pelayo, 35 minut jízdy od Valladolidu. Má ideální polohu pro pozorování ptáků a nabízí okouzlující zahradu a salonek s krbem. Centro San Pelayo má pokoje zařízené ve venkovském stylu s dřevěnými podlahami a dřevěnými stropními trámy. Každý z nich má vlastní koupelnu, vlastní balkon a terasu s krásným výhledem. Na místě si hosté mohou dát jídlo a nápoje. Centro San Pelayo nabízí snadný přístup k dálnicím A-6, A-62 a A-11. Do měst Zamora a Salamanca dojedete za 1 hodinu a 15 minut.