Ubytování ve městě San Pedro

Město San Pedro se nachází v regionu Ostrov La Palma ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Pedro nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pedro

La Casita del Arco Ático
La Casita del Arco Ático

10 / 10 (74 hodnocení)

V ubytování La Casita del Arco Ático máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casita del Arco Ático se nachází v San Pedru a nabízí zahradu, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Výhled směřuje na moře a hory. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Na letiště La Palma je to 6 km.

La Casita del Arco Panorámico
La Casita del Arco Panorámico

10 / 10 (68 hodnocení)

V ubytování La Casita del Arco Panorámico máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casita del Arco Panorámico se nachází v San Pedru a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám pomůže s plánováním vašeho pobytu. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Na letiště La Palma je to 6 km.

Casas La Principal
Casas La Principal

8,8 / 10 (255 hodnocení)

Casas La Principal se nachází v San Pedru a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, kabelovou TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Casas La Principal stojí 8 km od letiště La Palma a za příplatek zajišťuje dopravu na letiště.