Ubytování ve městě San Pedro del Valle

Město San Pedro del Valle se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Pedro del Valle nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pedro del Valle

Casa Rural La Torrecilla
Casa Rural La Torrecilla

9,2 / 10 (43 hodnocení)

Ctr La Torrecilla se nachází v obci San Pedro del Valle v regionu Tierra de Ledesma. Půvabný venkovský dům s impozantním výhledem má rozsáhlou zahradu s jízdárnou. Rustikální dům má dřevěné a kamenné prvky, světlé ložnice a obývací pokoj s TV a krbem. V kuchyni je myčka nádobí a mikrovlnná trouba. K dispozici je terasa a venkovní jídelní část s grilem. Ctr La Torrecilla je obklopen přírodou a má ideální polohu pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika nebo cykloturistika. Na golfové hřiště Salamanca dojedete autem za 5 minut. Ledesma je 15 minut jízdy daleko a nabízí širokou škálu kastilských restaurací. Na místě je neplacené parkoviště a půjčovna jízdních kol. Ubytování leží 3 km od řeky Tormes a 25 km od Salamanky.

Estudio con Wifi y vistas al Campo de Golf de Salamanca
Estudio con Wifi y vistas al Campo de Golf de Salamanca

7,3 / 10 (4 hodnocení)

Ubytování se nachází v San Pedro del Valle, 21 km od univerzity v Salamance, 23 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca a 20 km od golfového hřiště Villamayor. Estudio con Wifi y vistas al Campo de Golf de Salamanca nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 23 km od muzea Historia de la Automoción a 5,7 km od Campo de Golf de Salamanca. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 1 ložnici, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Univerzita Pontificial v Salamance je vzdálená 20 km a Art Deco & Art Nouveau Museum 21 km. Na letiště Salamanca je to 35 km.