Ubytování ve městě San Pedro de Mérida

Město San Pedro de Mérida se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Pedro de Mérida nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pedro de Mérida

Hostal Kavanna
Hostal Kavanna

8,7 / 10 (443 hodnocení)

Hostal Kavanna se nachází v San Pedro de Mérida, 11 km od přírodního parku Cornalvo y Sierra Bermeja. Nabízí restauraci, nekuřácké pokoje, bezplatné Wi-Fi a bar. Nabízí rodinné pokoje a sluneční terasu. Penzion stojí 15 km od vlakového nádraží Merida a Národního muzea římského umění. Pokoje mají vlastní koupelnu. Hostal Kavanna stojí 15 km od baziliky sv. Eulalie a římského divadla a amfiteátru. Na letiště Badajoz je to 60 km.

Hostal Viñuela
Hostal Viñuela

8,6 / 10 (23 hodnocení)

Hostal Viñuela se nachází v San Pedro de Mérida, 11 km od přírodního parku Cornalvo y Sierra Bermeja, a nabízí terasu, nekuřácké pokoje, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a bar. 15 km od baziliky sv. Eulalie, římského divadla a amfiteátru a 15 km od vlakového nádraží Merida. Penzion má rodinné pokoje. Pokoje mají šatní skříň, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se podává snídaně à la carte, vegetariánská nebo veganská. Hostal Viñuela stojí 15 km od Národního muzea římského umění a Casa de Mitreo. Na letiště Badajoz je to 60 km.