Ubytování ve městě San Miguel

Město San Miguel se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Miguel nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Miguel

La Corrala de Jose Susana
La Corrala de Jose Susana

9,1 / 10 (79 hodnocení)

La Corrala de Jose Susana se nachází na venkově, 4 km od Moreda de Aller. Rustikální apartmány mají terasu s výhledem na hory. La Corrala de Jose Susana má apartmány v horském stylu s dřevěnými a cihlovými prvky obklopené zahradami s sadem. Všechny apartmány mají bezplatné Wi-Fi, topení, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí, sporákem, kávovarem a toustovačem. V zahradě můžete využít gril. Okolí je ideální pro cyklistiku. Do přírodní rezervace Redes dojedete autem za 30 minut. Sjezdovky San Isidro a Fuentes de Invierno jsou vzdálené hodinu jízdy autem. Jose Susana stojí 16 km od města Mieres del Camino a 25 minut jízdy od Ovieda.

205A -Arroes Adosado con terreno
205A -Arroes Adosado con terreno

205A - Arroes Adosado con terreno se nachází ve městě San Miguel, 42 km od náměstí Plaza de la Constitución, 7,6 km od Asociace asturijských podnikatelů a 8,2 km od nákupního centra LABoral Centro de Arte y Creación Industrial. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 8,5 km od kampusu Oviedo - Gijon a 10 km od golfového hřiště Castiello. Na letiště Asturias je to 50 km. Adosado con terreno.