Ubytování ve městě San Miguel del Robledo

Město San Miguel del Robledo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Miguel del Robledo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Miguel del Robledo

Jardines del Robledo-Albar
Jardines del Robledo-Albar

9,6 / 10 (101 hodnocení)

Jardines del Robledo-Albar je venkovský dům s velkou zahradou, terasou a grilem. Na místě je neplacené veřejné parkoviště. Tento dům má rustikální interiér s trámovými stropy a odhalenými stěnami, obývací pokoj s jídelním koutem, rozkládací pohovkou, krbem a TV s plochou obrazovkou. Kuchyň je vybavena sporákem, mikrovlnnou troubou a lednicí a v koupelně najdete vanu nebo sprchu. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Na recepci je přepážka s turistickými informacemi, kde najdete různé obchody a supermarkety. Tento venkovský dům se nachází v malé vesnici San Miguel del Robledo, 600 metrů od přírodní rezervace Las Batuecas a 8 minut jízdy od San Martin del Castañar. Po celý rok lze za příplatek zorganizovat fotografické a zahradnické semináře.

Hotel Rural Porta Coeli
Hotel Rural Porta Coeli

8,8 / 10 (538 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural Porta Coeli máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural Porta Coeli se nachází v San Miguel del Robledo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento 1hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. Hotel poskytuje pokojovou službu a organizuje výlety. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu, à la carte nebo kontinentální snídaně. Přírodní park Las Batuecas je vzdálený 28 km. Na letiště Salamanca je to 83 km.