Ubytování ve městě San Mateo de Bages

Město San Mateo de Bages se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Mateo de Bages nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Mateo de Bages

MORERABLANCA piscina, barbacoa, chill-out
MORERABLANCA piscina, barbacoa, chill-out

10 / 10 (2 hodnocení)

MORERABLANCA piscina, barbacoa, chill-out se nachází v San Mateo de Bages, 13 km od divadla Kursaal a 31 km od kláštera Montserrat. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Prázdninový dům stojí 36 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 40 km od muzea kože Igualada. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 80 km.

Masia Can Pla
Masia Can Pla

8 / 10 (1 hodnocení)

Masia Can Pla se nachází v San Mateo de Bages, 16 km od divadla Kursaal, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tato farma má také vlastní bazén. Farma má 4 ložnice, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Farma stojí 29 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 34 km od kláštera Montserrat. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 84 km.