Ubytování ve městě San Martín de Luiña

Město San Martín de Luiña se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Martín de Luiña nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Martín de Luiña

Casa El Trabeseo
Casa El Trabeseo

9,4 / 10 (27 hodnocení)

Casa El Trabeseo se nachází v San Martíně de Luiña a nabízí vířivku. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také posezení a 2 koupelny s bidetem, sprchou a vířivkou. Na letiště Asturias je to 23 km.

Casa Justa
Casa Justa

9 / 10 (9 hodnocení)

Casa Justa se nachází v San Martíně de Luiña. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Asturias je to 22 km.

Casona la Sierra
Casona la Sierra

8,4 / 10 (144 hodnocení)

V ubytování Casona la Sierra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tyto krásné, klidné apartmány se nacházejí v historickém koloniálním domě, v blízkosti nádherného údolí Luiñas a s výhledem na údolí Arteo. Mají vlastní terasu a bezplatné Wi-Fi. Cudillero je vzdálené pouhých 5 minut jízdy. Apartmány Casona La Sierra mají moderní interiér s rustikálními dřevěnými trámy. V obývacím pokoji je LCD TV a rozkládací pohovka a v koupelně je hydromasážní sprcha. Každý apartmán má ručníky a toaletní potřeby. Úklid probíhá denně. Ubytování má geotermální systém šetrný k životnímu prostředí, který ohřívá vodu a poskytuje topení. Při první snídani obdržíte balíček na uvítanou, který zahrnuje místní měkký sýr, sladký chléb, kávu a mléko. Jídlo si můžete připravit v otevřené kuchyni se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou s grilem a myčkou nádobí. Casona La Sierra stojí 5 minut jízdy od několika restaurací a obchodů. Pláž San Pedro je vzdálená 4 km.

MRZ Rentals San Martín de Luiña
MRZ Rentals San Martín de Luiña

8 / 10 (7 hodnocení)

MRZ Rentals San Martín de Luiña se nachází asi 1,6 km od pláže Pluminero O Quintana a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady. Pláž Playa del Churin je vzdálená 2,3 km. Chata má balkon, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. 37 km od letiště Asturias.