Ubytování ve městě San Mamés de Meruelo

Město San Mamés de Meruelo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Mamés de Meruelo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Mamés de Meruelo

Villa Luna
Villa Luna

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Luna se nachází v San Mamés de Meruelo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a župany. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 36 km od přístavu Santander a 38 km od Puerto Chico. Villa Luna stojí 35 km od letiště Santander.

La Casona de Albulde
La Casona de Albulde

9 / 10 (10 hodnocení)

La Casona de Albulde se nachází asi 38 km od Puerto Chico a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. 36 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Chata stojí 38 km od festivalového paláce Santander a 40 km od kasina El Sardinero. Letiště Santander je ve vzdálenosti 35 km.

Chalet Individual
Chalet Individual

9 / 10 (1 hodnocení)

Chalet Individual se nachází v San Mamés de Meruelo v regionu Cantabria a nabízí balkon. 37 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům je vzdálený 38 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 35 km.

Solar del Huyo
Solar del Huyo

8,9 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Solar del Huyo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Solar del Huyo se nachází asi 38 km od Puerto Chico a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. 37 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 38 km od festivalového paláce Santander a 41 km od kasina El Sardinero. Solar del Huyo stojí 35 km od letiště Santander.

MAR Y MONTAÑA EN TRASMIERA
MAR Y MONTAÑA EN TRASMIERA

MAR Y MONTAÑA EN TRASMIERA nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 38 km od Puerto Chico. 37 km od přístavu Santander. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 38 km od festivalového paláce Santander a 40 km od kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 35 km.