Ubytování ve městě San Lorenzo de Hortóns

Město San Lorenzo de Hortóns se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Lorenzo de Hortóns nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Lorenzo de Hortóns

Masia Can Canyes & Spa
Masia Can Canyes & Spa

9,4 / 10 (692 hodnocení)

V ubytování Masia Can Canyes & Spa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Masia Can Canyes & Spa se nachází v obci San Lorenzo de Hortóns, 30 km od Barcelony, a nabízí zahradu a venkovní bazén. Město Sitges je vzdálené 26 km. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají posezení a/nebo jídelní kout. Některé apartmány mají kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, lednicí a varnou deskou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Masia Can Canyes & Spa nabízí také masáže, wellness centrum, vířivku a saunu. Za příplatek je k dispozici restaurace. K dispozici jsou také obědové balíčky. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice a pěší turistice. Masia stojí 24 km od Castelldefels. Can Canyes & Spa leží 19 km daleko. Na barcelonské letiště El Prat je to 28 km.

Masia Can Rovira - ESC1852
Masia Can Rovira - ESC1852

9,1 / 10 (181 hodnocení)

V ubytování Masia Can Rovira - ESC1852 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Masia Can Rovira - ESC1852 se nachází v obci San Lorenzo de Hortóns a nabízí bezplatné Wi-Fi, venkovní bazén, zahradu a terasu. Některé apartmány mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, pračku, rychlovarnou konvici a kuchyň. Aparthotel stojí 36 km od fotbalového stadionu Camp Nou a 37 km od zábavního parku Tibidabo. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 42 km. Can Rovira - ESC1852.