Ubytování ve městě San Justo

Město San Justo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Justo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Justo

Casa Rural La Jara Blanca
Casa Rural La Jara Blanca

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural La Jara Blanca se nachází ve městě San Justo de Cabanillas v Kastilii a Leonu, 25 km od Ponferrady. Poskytuje výhled na hory a je vzdálen 37 km od Astorga. K dispozici je jídelní kout a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou a toustovačem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Casa Rural La Jara Blanca má také gril. Casa Rural La Jara Blanca stojí 37 km od obce Villafranca del Bierzo a 46 km od obce Pola de Somiedo. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně rybaření a pěší turistiky.

CASA PITA Siente paz y calma en un lugar con encanto Bbc BTT niños pets
CASA PITA Siente paz y calma en un lugar con encanto Bbc BTT niños pets

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Casa Pita se nachází v San Justo de la Vega v Kastilii a Leonu a nabízí terasu a výhled do zahrady. León je vzdálený 49 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí a sporákem, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 5 ložnic a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Personál recepce hovoří anglicky, katalánsky a španělsky. Casa Pita má také dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Ubytování je vzdálené 4,2 km od Astorga a 24 km od La Bañeza. Upozorňujeme, že za ubytování s domácími mazlíčky se účtuje příplatek ve výši 7 EUR za zvíře a noc.

Casa Tonete
Casa Tonete

9 / 10 (44 hodnocení)

V ubytování Casa Tonete máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Tonete se nachází v San Justo de la Vega, 47 km od kláštera San Marcos, 48 km od kostela San Isidoro a paláce Palacio del Conde Luna. Nabízí terasu, restauraci, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Každé ráno se podává snídaně à la carte. Casa Tonete stojí 4,1 km od paláce Palacio Episcopal de Astorga a 46 km od čtvrti Junta de Castilla y León. Na letiště León je to 42 km.

Casas Rurales San Justo
Casas Rurales San Justo

8,1 / 10 (29 hodnocení)

Casas Rurales San Justo se nachází v San Justo a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají balkon, satelitní TV s plochou obrazovkou, posezení, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. V okolí se lze věnovat cyklistice. Casas Rurales San Justo stojí 14 km od jezera Sanabria. Na letiště Bragança je to 45 km.

Hostal Juli
Hostal Juli

8 / 10 (979 hodnocení)

Hostal Juli se nachází v San Justo de la Vega, 47 km od kláštera San Marcos. Nabízí ubytování s terasou, bezplatné parkování, restauraci a bar. Ubytování je vzdálené 48 km od kostela San Isidoro, 47 km od paláce Palacio del Conde Luna a 3,7 km od paláce Palacio Episcopal de Astorga. Vlakové nádraží Leon je 46 km od hostelu a Muzeum MUSAC-Castile & León je vzdálené 46 km. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a některé pokoje mají balkon. Hostal Juli poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Junta de Castilla León a León Arena jsou vzdálené 46 km. Na letiště León je to 41 km.