Ubytování ve městě San Felíu del Racó

Město San Felíu del Racó se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Felíu del Racó nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Felíu del Racó

Villa La Cova del Drac
Villa La Cova del Drac

7 / 10 (6 hodnocení)

Villa La Cova nabízí ubytování se soukromým bazénem. del Drac se nachází v San Felíu del Racó. Nabízí zahradu, restauraci, výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Vila má 5 ložnic a patio s výhledem do zahrady. Tato vila má terasu s výhledem na hory, kabelovou TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou a 4 koupelny se sprchou a fénem. Na místě si lze pronajmout auto. Villa La Cova del Drac stojí 33 km od zábavního parku Tibidabo a 34 km od chrámu Sagrada Familia. Na barcelonské letiště El Prat je to 51 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa Joan Arus
Villa Joan Arus

6 / 10 (48 hodnocení)

Villa Joan Arus se nachází v San Felíu del Racó, pouhých 30 km od zábavního parku Tibidabo, a nabízí ubytování s terasou, restaurací a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 7 ložnic, kabelovou TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 5 koupelen se sprchou. Na místě si lze pronajmout auto. Villa Joan Arus stojí 31 km od chrámu Sagrada Familia a 32 km od budovy La Pedrera. Na letiště Barcelona El Prat je to 48 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.