Ubytování ve městě San Clemente

Město San Clemente se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Clemente nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Clemente

Agradable casa con zona de relax y aparcamiento
Agradable casa con zona de relax y aparcamiento

10 / 10 (1 hodnocení)

Agradable casa con zona de relax y aparcamiento se nachází v San Clemente a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Albacete je to 92 km.

Casa Rural Finca Bella
Casa Rural Finca Bella

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Rural Finca Bella se nachází v San Clemente a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň a 5 koupelen. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Albacete je to 90 km.

Home Sancle
Home Sancle

9,3 / 10 (13 hodnocení)

Home Sancle se nachází v San Clemente a nabízí gril a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají balkon. Pokoje mají šatní skříň, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na město. K vybavení patří lednice. V San Clemente a okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 91 km.

CASA RURAL EL TEJAR
CASA RURAL EL TEJAR

8,8 / 10 (27 hodnocení)

CASA RURAL EL TEJAR se nachází v San Clemente v regionu Castilla-La Mancha a nabízí terasu a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Letiště Albacete je vzdálené 91 km.

Hostal Nuevo Milán I
Hostal Nuevo Milán I

7,5 / 10 (121 hodnocení)

Hotel Restaurante Milan se nachází v historickém městě San Clemente, jen pár metrů od radnice. Nabízí restauraci podávající typická kastilská jídla a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje mají rustikální nábytek, TV a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají terasu. Hotel nabízí několik zasedacích místností. K dispozici je také služba praní prádla. Hotel může zajistit prohlídky s průvodcem. Do města Cuenca dojedete autem za hodinu.

HOSTAL RESTAURANTE MILAN II
HOSTAL RESTAURANTE MILAN II

6,8 / 10 (117 hodnocení)

HOSTAL RESTAURANTE MILAN II se nachází v San Clemente a nabízí 2hvězdičkové ubytování s terasou, restaurací a barem. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. HOSTAL RESTAURANTE MILAN II podává denně snídani à la carte. Na letiště Albacete je to 91 km.