Ubytování ve městě San Ciprián

Město San Ciprián se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Ciprián nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Ciprián

CASA RURAL PAJARICA (SANABRIA)
CASA RURAL PAJARICA (SANABRIA)

10 / 10 (4 hodnocení)

CASA RURAL PAJARICA (SANABRIA) se nachází asi 15 km od jezera Sanabria a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. Nabízí terasu, stolní tenis a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Venkovský dům má také gril. Letiště Bragança je vzdáleno 50 km.

Casa Rural Leonor
Casa Rural Leonor

9,3 / 10 (39 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Leonor máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Leonor se nachází asi 15 km od jezera Sanabria a nabízí výhled na hory, zahradu, sdílený lounge a terasu. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň se sporákem a myčkou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Na letiště Bragança je to 50 km.

Casa Rural Las Nieves
Casa Rural Las Nieves

9,1 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Las Nieves máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Las Nieves se nachází v San Cipriánu, 15 km od jezera Sanabria, a nabízí ubytování s barem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a nepřetržitě otevřenou recepcí. Chata má balkon a v okolí se můžete věnovat cyklistice a tenisu. Chata má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. K dispozici jsou také 4 koupelny s vanou a bezplatnými toaletními potřebami. Ložní prádlo a ručníky jsou zahrnuty v ceně. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, potápěním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Bragança je to 50 km.

Casa Rural Xiromo
Casa Rural Xiromo

8,5 / 10 (23 hodnocení)

Casa Rural Xiromo se nachází v San Cipriánu. 38 km od O Barco de Valdeorras. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům stojí 18 km od města Puebla de Sanabria a 47 km od města Vinhais.

El Pajar
El Pajar

8,3 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování El Pajar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Pajar se nachází asi 15 km od jezera Sanabria a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí terasu a gril. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Bragança je to 50 km.