Ubytování ve městě San Ciprián de Viñas

Město San Ciprián de Viñas se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Ciprián de Viñas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Ciprián de Viñas

Hotel San Cibrao
Hotel San Cibrao

8,3 / 10 (279 hodnocení)

Tento hotel se nachází v business parku San Cibrao, pouhých 10 minut jízdy od Ourense, a nabízí klimatizované pokoje, nepřetržitě otevřený café bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel San Cibrao nabízí pokoje s dřevěnými podlahami a jednoduchým nábytkem. Všechny mají TV s plochou obrazovkou, psací stůl a vlastní koupelnu. Pokoje jsou vhodné pro osoby se sníženou pohyblivostí. Hotel San Cibrao má nepřetržitě otevřenou recepci, restauraci a venkovní terasu. K dispozici jsou také konferenční místnosti a bezplatné veřejné parkoviště.

Hostal Sequeiros
Hostal Sequeiros

7,9 / 10 (147 hodnocení)

Tento tichý penzion se nachází v galicijském městě San Ciprian de Viñas, 10 minut jízdy od Ourense a katedrály ze 13. století. Nabízí komfortní pokoje s vlastní koupelnou a bezplatným Wi-Fi. Hostal Sequeiros má jednoduše zařízené vytápěné pokoje s TV, ventilátorem a vlastní koupelnou s toaletními potřebami zdarma. Hostal Sequieros má ideální polohu pro pěší turistiku a objevování galicijské přírodní krajiny. Termální zóna Chavasquiera a termální lázně Outariz jsou vzdálené pouhých 15 minut jízdy. Přírodní rezervace Montesinho je vzdálená 1 hodinu jízdy. Penzion je vzdálený 15 km od města Allariz a 70 minut jízdy autem od města Vigo. Výstaviště Expourense je vzdálené pouhých 7 km.