Ubytování ve městě San Bartolomé de Pinares

Město San Bartolomé de Pinares se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Bartolomé de Pinares nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Bartolomé de Pinares

Casa Tío Peguero, Piscina Climatizada
Casa Tío Peguero, Piscina Climatizada

9,5 / 10 (32 hodnocení)

V ubytování Casa Tío Peguero, Piscina Climatizada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Tío Peguero, Piscina Climatizada je prázdninový dvojdomek situovaný v San Bartolomé de Pinares. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Casa Tío Peguero, Piscina Climatizada má také gril a terasu. Casa Tío Peguero, Piscina Climatizada stojí 25 km od Avily a 79 km od Navacerrady. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 115 km.

Casa Rural El Molino I
Casa Rural El Molino I

8,9 / 10 (16 hodnocení)

Casa Rural El Molino se nachází 25 km od královského kláštera sv. Tomáše a vlakového nádraží Ávila. I nabízí ubytování v San Bartolomé de Pinares. V kuchyni je lednice, sporák, myčka nádobí a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 25 km od Polytechnické školy v Avile a 26 km od autobusového nádraží. Na letiště Salamanca je to 114 km.

CASA LOS PILARES
CASA LOS PILARES

8,7 / 10 (12 hodnocení)

CASA LOS PILARES se nachází v San Bartolomé de Pinares, 25 km od královského kláštera sv. Tomáše a vlakového nádraží Ávila. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 25 km od Polytechnické školy v Avile a 26 km od autobusového nádraží. Letiště Salamanca je ve vzdálenosti 114 km.

Casa Rural El Molino II
Casa Rural El Molino II

8,2 / 10 (12 hodnocení)

Casa Rural El Molino II se nachází v San Bartolomé de Pinares, 25 km od královského kláštera sv. Tomáše a 25 km od vlakového nádraží Ávila. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento apartmán se nachází 26 km od katedrály Ávila a radnice v Avile. Tento apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s jídelním koutem a 1 koupelnu se sprchou a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 25 km od Polytechnické školy v Avile a 26 km od autobusového nádraží. Na letiště Salamanca je to 114 km.

6 bedrooms house with city view enclosed garden and wifi at San Bartolome de Pinares
6 bedrooms house with city view enclosed garden and wifi at San Bartolome de Pinares

6 / 10 (21 hodnocení)

San Bartolome de Pinares se nachází 25 km od královského kláštera sv. Tomáše a nabízí ubytování s výhledem na město, zahradou, Wi-Fi, grilem a balkonem. Na vlakové nádraží Ávila je to 25 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Prázdninový dům má 6 ložnic, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Prázdninový dům je vzdálený 25 km od Polytechnické školy v Avile a 26 km od autobusového nádraží. Na letiště Salamanca je to 114 km.