Ubytování ve městě San Bartolomé de Meruelo

Město San Bartolomé de Meruelo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Bartolomé de Meruelo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Bartolomé de Meruelo

Infincavacations Chalet y Apartamentos
Infincavacations Chalet y Apartamentos

9 / 10 (18 hodnocení)

Infincavacations Chalet y Apartamentos se nachází v San Bartolomé de Meruelo, 33 km od přístavu Santander, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a grilem. Penzion se nachází 34 km od festivalového paláce Santander a 36 km od kasina El Sardinero. Ubytování je vhodné pro alergiky a leží 34 km od města Puerto Chico. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou, ložním prádlem a ručníky. Všechny pokoje jsou vybavené kávovarem a některé mají kuchyň se sporákem a myčkou nádobí. Standardem je také lednice. Hosté Infincavacations Chata V okolí San Bartolomé de Meruelo se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Ubytování je vzdálené 37 km od paláce La Magdalena a poloostrova Magdalena. Letiště Santander je vzdáleno 31 km. Chata y Apartamentos.

Fuente de Güelo
Fuente de Güelo

8 / 10 (48 hodnocení)

Fuente de Güelo se nachází v San Bartolomé de Meruelo na kantabrijském venkově a nabízí sezónní bazén s lázněmi. Jeho zelené zahrady zahrnují gril a hřiště. Všechny vytápěné pokoje mají kamenné zdi a vlastní koupelnu. Má rustikální interiér s dřevěnými podlahami a trámovými stropy. K dispozici je také kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a lednicí. Fuente de Güelo se nachází pouhých 15 minut jízdy od pobřeží a pláží. K močálům Santoña dojedete za 15 minut. Hotel je snadno dostupný z dálnice A-8, která vás za necelých 30 minut zaveze do Santanderu a na letiště Santander. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.