Ubytování ve městě San Andrés

Město San Andrés se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Andrés nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Andrés

Casa Karodan
Casa Karodan

8,5 / 10 (22 hodnocení)

Casa Karodan se nachází v San Andrés, 41 km od náměstí Mayor Soria Plaza, 44 km od muzea Numantino a 44 km od autobusového nádraží Soria. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je dětské hřiště. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 72 km.

Casa Karodan II
Casa Karodan II

7,9 / 10 (12 hodnocení)

Casa Karodan II se nachází asi 41 km od náměstí Mayor Soria a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na řeku. Nabízí gril a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 44 km od autobusového nádraží Soria. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 72 km.