Ubytování ve městě San Andrés del Rabanedo

Město San Andrés del Rabanedo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Andrés del Rabanedo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Andrés del Rabanedo

Finca Arroyo del Valle
Finca Arroyo del Valle

9,1 / 10 (15 hodnocení)

Finca Arroyo del Valle se nachází asi 5,4 km od kláštera San Marcos a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén a balkon. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Prázdninový dům stojí 6 km od kostela San Isidoro a 6,5 km od katedrály Leon. Na letiště León jsou to 2 km.

Boleta, tu casa con jardín en León
Boleta, tu casa con jardín en León

8,8 / 10 (19 hodnocení)

Boleta, tu casa con jardín en León se nachází asi 4,5 km od kláštera San Marcos a nabízí výhled na hory, zahradu a terasu. Hosté si zde mohou zahrát šipky a využívat bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu s výhledem na město, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 5,2 km od kostela San Isidoro a 5,7 km od katedrály Leon. Na letiště León jsou to 2 km.

Apartamento con encanto yoli
Apartamento con encanto yoli

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento con encanto yoli se nachází v San Andrés del Rabanedo a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Hosté mohou využívat terasu. Apartmán má 1 ložnici, kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 4,3 km od kláštera San Marcos a 5 km od kostela San Isidoro. Na letiště León jsou to 3 km.