Ubytování ve městě Sámano

Město Sámano se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sámano nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sámano

Posada Casa Rosalia
Posada Casa Rosalia

9 / 10 (299 hodnocení)

Posada Casa Rosalia se nachází v Sámano, méně než 10 minut jízdy od Castro Urdiales. Wi-Fi je dostupné zdarma. Casa Rosalia má vytápěné pokoje zařízené v rustikálním stylu s dřevěným nábytkem, dlážděnými podlahami, odhalenými cihlovými zdmi a dřevěnými trámy na stropech. K dispozici je TV s plochou obrazovkou, šatní skříň a vlastní koupelna s toaletními potřebami zdarma. Většina pokojů má hydromasážní vanu. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Posada Casa Rosalia má zahradu a terasu. Parkování na místě je zdarma. Na letiště Bilbao je to 42 km.

Casa en Montealegre reformada y acogedora (wifi)
Casa en Montealegre reformada y acogedora (wifi)

5,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa en Montealegre reformada y acogedora (wifi) se nachází v Sámanovi, 26 km od mostu Vizcaya, 29 km od výstaviště Bilbao a 33 km od stanice metra San Mamés. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. K dispozici je balkon a terasa. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Apartmán je vzdálený 34 km od stadionu San Mamés a konferenčního centra Euskalduna a koncertní síně. Na letiště Bilbao je to 34 km. y acogedora (wifi).