Ubytování ve městě Salmantón

Město Salmantón se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Salmantón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Salmantón

Casa Rural Sierra Salvada
Casa Rural Sierra Salvada

9,8 / 10 (37 hodnocení)

Casa Rural Sierra Salvada se nachází v Salmantónu v Baskicku, 27 km od Bilbaa, a nabízí gril a vířivku. Město Vitoria-Gasteiz je vzdálené 41 km. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování má sdílený obývací prostor s TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také sdílená kuchyň s mikrovlnnou troubou. K vybavení patří lednice a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete fén. Nechybí ani ložní prádlo. Casa Rural Sierra Salvada má také terasu. Casa Rural Sierra Salvada stojí 38 km od Castro-Urdiales a 26 km od Valle De Villaverde. Na letiště Bilbao je to 32 km.

Sierra Salvada Bubbles
Sierra Salvada Bubbles

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Sierra Salvada Bubbles se nachází v Salmantónu, 37 km od katedrály v Santiagu a 38 km od divadla Arriaga. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou. K dispozici je také vířivka. Všechny pokoje mají lednici, minibar, kávovar, toustovač a rychlovarnou konvici. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, fén a župany. Každé ráno se podává kontinentální, vegetariánská nebo bezlepková snídaně. Venkovský dům má vířivku. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Sierra Salvada Bubbles stojí 38 km od vlakového nádraží Abando a stanice metra San Mamés. Na letiště Bilbao je to 45 km.