Ubytování ve městě Salinas

Město Salinas se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Salinas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Salinas

Agradable Casa de campo
Agradable Casa de campo

10 / 10 (7 hodnocení)

Agradable Casa de campo se nachází ve městě Salinas ve Valencii a nabízí balkon. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 54 km.

Finca la Sonrisa
Finca la Sonrisa

9,4 / 10 (14 hodnocení)

Finca la Sonrisa se nachází v Salinas a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou. Všechny apartmány mají posezení, kuchyňský kout s lednicí a varnou deskou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Některé mají plně vybavenou kuchyň s různými kuchyňskými potřebami, včetně mikrovlnné trouby, lednice a varné desky. Výhled směřuje na hory. Snídaně je k dispozici na vyžádání a za příznivého počasí lze ji podávat na pokoji nebo venku. K dispozici je také venkovní bazén. Na místě je sluneční terasa a v okolí se lze věnovat cyklistice. Finca la Sonrisa stojí 55 km od Alicante.