Ubytování ve městě Saliencia

Město Saliencia se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Saliencia nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Saliencia

Apartamentos Lagos de Saliencia
Apartamentos Lagos de Saliencia

9,1 / 10 (248 hodnocení)

Apartamentos Lagos de Saliencia se nachází v Saliencii v Asturii, 85 km od Ovieda. Nabízí terasu a saunu. Do obce Pola de Somiedo je to 13 km. Součástí apartmánů je posezení, kuchyň s chladničkou, varnou deskou a rychlovarnou konvicí, vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, ručníky a v některých případech také terasa a/nebo balkon. K dispozici je také jídelní kout a kuchyň s mikrovlnnou troubou. K vybavení patří lednice a kávovar. Standardem je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou. Nechybí ani ložní prádlo. Apartamentos Lagos de Saliencia nabízí také fitness centrum. Apartamentos Lagos de Saliencia stojí 93 km od Cangas del Narcea. Na letiště Asturias je to 80 km.

Casa Serafo
Casa Serafo

9,1 / 10 (36 hodnocení)

Casa Serafo se nachází v Saliencii a nabízí vířivku. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také vířivka. Na letiště Asturias je to 81 km.