Ubytování ve městě Saleres

Město Saleres se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Saleres nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Saleres

Stunning Spanish white village home Private pool Stunning Views
Stunning Spanish white village home Private pool Stunning Views

9,8 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování Stunning Spanish white village home Private pool Stunning Views máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady, terasou a soukromým bazénem. Stunning Views se nachází v Saleres. Ubytování je vzdálené 39 km od vědeckého parku Granada a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se lyžování nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě. Prázdninový dům stojí 41 km od muzea San Juan de Dios a katedrály. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 50 km.

Casa del rio
Casa del rio

9,6 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Casa del rio máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa del rio se nachází v Saleres, 38 km od vědeckého parku Granada a 40 km od muzea San Juan de Dios. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV. Nabízí terasu a sezónní venkovní bazén. Vila má 4 ložnice a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 41 km od granadské katedrály a bulváru Paseo de los Tristes. Casa del rio stojí 50 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

Casa el mayorazgo
Casa el mayorazgo

9 / 10 (14 hodnocení)

Casa el mayorazgo se nachází v Saleres, 40 km od muzea San Juan de Dios, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nachází se 38 km od vědeckého parku Granada a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné parkování. Vila s terasou a výhledem do zahrady má 5 ložnic, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 40 km od granadské katedrály a 41 km od bulváru Paseo de los Tristes. Casa el mayorazgo stojí 50 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

La Esperanza Granada Luxury Hacienda & Private Villa
La Esperanza Granada Luxury Hacienda & Private Villa

8,7 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování La Esperanza Granada Luxury Hacienda & Private Villa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Esperanza Granada Luxury Hacienda & Private Villa se nachází 35 km od vědeckého parku Granada a nabízí venkovní bazén, terasu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také vířivka. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby, fén a pantofle. Venkovský dům podává à la carte nebo kontinentální snídani. La Esperanza Granada Luxury Hacienda & Private Villa nabízí 4hvězdičkové ubytování s vířivkou. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Ubytování je vzdálené 37 km od muzea San Juan de Dios a 38 km od granadské katedrály. La Esperanza Granada Luxury Hacienda & Private Villa stojí 47 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa colmena
Casa colmena

7 / 10 (2 hodnocení)

Casa colmena se nachází v Saleres, 39 km od vědeckého parku Granada Science Park, 41 km od muzea San Juan de Dios a katedrály Granada, a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu a sezónní venkovní bazén. Vila má 2 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 41 km od bulváru Paseo de los Tristes a baziliky San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 50 km.