Ubytování ve městě Salas de los Infantes

Město Salas de los Infantes se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Salas de los Infantes nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Salas de los Infantes

La Botería
La Botería

9 / 10 (2 hodnocení)

La Botería se nachází v Salas de los Infantes, 18 km od opatství Santo Domingo de Silos. V okolí se můžete věnovat cyklistice, šipkám a dalším aktivitám. Venkovský dům se skládá ze 6 samostatných ložnic, 6 koupelen a obývacího pokoje. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice a golfu. Na letiště Burgos je to 65 km.

Hostal Rural Las Nubes
Hostal Rural Las Nubes

7,5 / 10 (144 hodnocení)

Hostal Rural Las Nubes se nachází v Salas de los Infantes, 17 km od opatství Santo Domingo de Silos. Nabízí služby concierge, nekuřácké pokoje, sdílený lounge, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování zajišťuje dopravu na letiště a službu půjčení jízdních kol. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Hosté si zde mohou zahrát kulečník, stolní tenis a tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Na letiště Burgos je to 64 km.

Hotel Benlloch
Hotel Benlloch

6,9 / 10 (109 hodnocení)

Dvouhvězdičkový Hotel Benlloch se nachází v Salas de los Infantes, 17 km od opatství Santo Domingo de Silos, a nabízí terasu, restauraci a bar. Všechny pokoje mají balkon s výhledem na město. Hotel Benlloch poskytuje pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s výhledem na hory. Pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. V Salas de los Infantes a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Na letiště Burgos je to 64 km.