Ubytování ve městě Sabayés

Město Sabayés se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sabayés nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sabayés

Mirador de Sabayés
Mirador de Sabayés

9,3 / 10 (36 hodnocení)

Mirador de Sabayés se nachází 19 km od divadla Olympia a nabízí ubytování se zahradou, terasou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat rybaření, cyklistice a stolnímu tenisu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 7 koupelen se sprchou. K dispozici je také posezení a 7 koupelen. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Mirador de Sabayés stojí 20 km od kongresového centra Huesca. Na letiště Zaragoza je to 97 km.

Casón Salto de Roldán
Casón Salto de Roldán

8,8 / 10 (49 hodnocení)

Casón Salto de Roldán se nachází v Sabayés. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 14 km od Huescy. Dům má 2 oddělené ložnice, 2 koupelny, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem a myčkou nádobí a obývací pokoj. Hosté, kteří chtějí cestovat lehce, mohou zdarma využívat ručníky a ložní prádlo. V okolí se lze věnovat cyklistice.Hosté mohou využívat také gril. Na letiště Zaragoza je to 98 km.