Ubytování ve městě Sabariz

Město Sabariz se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sabariz nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sabariz

Casa Rural Sabariz
Casa Rural Sabariz

9,2 / 10 (221 hodnocení)

Tento přestavěný statek z 19. století se nachází v galicijské vesnici Sabariz. Všechny pokoje mají rustikální nábytek a trámové stropy. Některé pokoje mají terasu s výhledem do údolí. Pokoje v Casa Rural Sabariz jsou pečlivě zařízené. Najdete v nich TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Casa Rural Sabariz má krásný obývací prostor s velkými okny a výhledem na terasu. K dispozici je také restaurace, která podává místní kuchyni a kde se každé ráno podává kontinentální snídaně. Večeře je k dispozici na vyžádání. Tato oblast je biosférickou rezervací od roku 2005. Casa Rural Sabariz stojí 40 km od přírodního parku Xures. Okouzlující vesnice Allariz je vzdálená 13 km. Za 40 minut dojedete do Ourense a Portugalska.

A Cucada
A Cucada

8,7 / 10 (36 hodnocení)

A Cucada se nachází v Sabarizu v Galicii a nabízí balkon. Auditorium - výstaviště je vzdálené 41 km. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 42 km od termálních pramenů v Burgasu a 43 km od hradu Montalegre. Na letiště Vigo je to 101 km.