Ubytování ve městě Sabando

Město Sabando se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sabando nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sabando

La Casita del Río
La Casita del Río

9,6 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování La Casita del Río máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casita del Río se nachází v Sabandu, 34 km od arény Fernando Buesa, a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, sdílený lounge a nepřetržitě otevřenou recepci. Ubytování má balkon a výhled na řeku. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. La Casita del Río stojí 26 km od golfového hřiště Izki a 34 km od baskické univerzity Álava Campus. Na letiště Vitoria je to 40 km.

4 bedrooms chalet with enclosed garden and wifi at Sabando
4 bedrooms chalet with enclosed garden and wifi at Sabando

Chata Sabando se 4 ložnicemi, uzavřenou zahradou, Wi-Fi, balkonem a rychlovarnou konvicí se nachází asi 34 km od arény Fernando Buesa. Ubytování je vzdálené 26 km od golfového hřiště Izki a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Chata má 4 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také gril. 4 bedrooms chalet with closed garden and wifi at Sabando stojí 34 km od baskické univerzity Álava Campus a muzea Artium. Na letiště Vitoria je to 40 km.