Ubytování ve městě Rudaguera

Město Rudaguera se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rudaguera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rudaguera

La Casona de Rudagüera
La Casona de Rudagüera

9,4 / 10 (667 hodnocení)

La Casona de Rudagüera se nachází v Rudagueře, 39 km od přístavu Santander a 40 km od Puerto Chico. Nabízí zahradu, sdílený lounge, bar a bezplatné Wi-Fi. Nabízí turistické informace a dětské hřiště. Některé pokoje mají terasu s výhledem na hory. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Pokoje v La Casona de Rudagüera mají posezení. Každé ráno se podává kontinentální nebo bezlepková snídaně. La Casona de Rudagüera nabízí také gril. Mezi oblíbené aktivity v okolí penzionu Rudaguera patří pěší turistika a lyžování. La Casona de Rudagüera stojí 40 km od festivalového paláce Santander a 41 km od kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 36 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Posada Rural El Hondal
Posada Rural El Hondal

9 / 10 (93 hodnocení)

Posada Rural El Hondal se nachází v Rudagueře a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené 39 km od přístavu Santander, 40 km od Puerto Chico a 40 km od festivalového paláce Santander. Penzion nabízí rodinné pokoje. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. K vybavení patří lednice. Posada Rural El Hondal podává každé ráno kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 41 km od kasina El Sardinero a Campo Municipal de Golf Matalenas. Na letiště Santander je to 36 km.