Ubytování ve městě Romillo

Město Romillo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Romillo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Romillo

Apartamentos La Quintana de Romillo
Apartamentos La Quintana de Romillo

9,5 / 10 (82 hodnocení)

La Quintana de Romillo se nachází v Romillo, 5 minut jízdy od Arriondas. Tento půvabný hotel má zahradu, světlou červenou fasádu a původní asturskou architekturu včetně přístavby Panera. La Quintana de Romillo má atraktivně zařízené apartmány s francouzskými dveřmi, dřevěným nábytkem a výhledem do zahrady. V obývacím pokoji je pohovka a TV a v kuchyni je mikrovlnná trouba, lednice, toustovač, kávovar a pračka. La Quintana de Romillo má dětské hřiště, malou farmu a prostor s basketbalovými koši a stolním fotbalem. Zahrady mají také nábytek, gril a lehátka. Arriondas nabízí výběr restaurací a supermarketů. V okolí se můžete věnovat řadě outdoorových aktivit, jako je kanoistika, rafting, cyklistika a jízda na koni. Ribadesella a asturské pobřeží jsou vzdálené 20 km. Cangas de Onís je vzdálen 10 minut jízdy a Covadonga a Llanes 40 minut jízdy.

Apartamentos El Puntual
Apartamentos El Puntual

9,2 / 10 (33 hodnocení)

V ubytování Apartamentos El Puntual máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos El Puntual se nachází v obci Romillo v Asturii, 32 km od jezer Covadonga. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Každé ráno se zde podává italská snídaně. K dispozici je terasa a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartamentos El Puntual stojí 22 km od La Cueva de Tito Bustillo a golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Asturias je to 97 km.

El Puntual de Romillo Hostel
El Puntual de Romillo Hostel

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Romillo, 32 km od jezer Covadonga. El Puntual de Romillo Hostel nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a grilem. Hostel se nachází asi 22 km od La Cueva de Tito Bustillo a 22 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. K dispozici je sdílená kuchyň, služba concierge a organizace výletů. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a některé také kuchyň s lednicí. Každé ráno se v hostelu podává italská snídaně. Hosté hostelu El Puntual de Romillo se mohou v Romillo a okolí věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky. Ubytování je vzdálené 27 km od města Bufones de Pria a 30 km od muzea Jurásico de Asturias. Letiště Asturias je vzdáleno 97 km.