Ubytování ve městě Rojals

Město Rojals se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rojals nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rojals

Mas de l'Arlequi
Mas de l'Arlequi

9,6 / 10 (181 hodnocení)

Mas de l'Arlequi se nachází v pohoří Prades, kousek od obce Rojals a je obklopen lesy a krajinou. Má zařízené terasy a venkovní bazén. Vytápěné pokoje zařízené v půvabném rustikálním stylu mají vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Ze všech pokojů je výhled na hory a do zahrady. V budově z 18. století je sdílený lounge s krbem a pecí na dřevo. Jídla se připravují z produktů ze zeleninové zahrady. V okolí se můžete věnovat pěší turistice nebo cyklistice a personál vám doporučí trasy. Do města Montblanc dojedete autem za 20 minut a do Barcelony za 1,5 hodiny. Parkování na místě je zdarma.

Masiadenjust
Masiadenjust

9,3 / 10 (138 hodnocení)

V ubytování Masiadenjust máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Masiadenjust se nachází v Rojals, pouhých 44 km od zábavního parku PortAventura, a nabízí ubytování se zahradou, barem a bezplatným Wi-Fi. Tento venkovský dům stojí 44 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 24 km od kláštera Poblet. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu, vegetariánská nebo veganská jídla. Venkovský dům stojí 44 km od přístavu Tarragona a 45 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 37 km.

Alojamiento turístico La Socarrimada
Alojamiento turístico La Socarrimada

9,2 / 10 (19 hodnocení)

Alojamiento turístico La Socarrimada se nachází v Rojals a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, zahradou a barem. K dispozici je také jídelní kout a kuchyň s lednicí, sporákem a varnou deskou. Farma stojí 49 km od zábavního parku PortAventura a 50 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 43 km.