Ubytování ve městě Rodezno

Město Rodezno se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rodezno nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rodezno

El Mirador de Eloísa
El Mirador de Eloísa

9,5 / 10 (203 hodnocení)

El Mirador de Eloísa se nachází v Rodeznu a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Některé apartmány jsou klimatizované a mají balkon a/nebo terasu a posezení. V tomto venkovském domě se každé ráno podává snídaně formou bufetu a kontinentální snídaně. El Mirador de Eloísa poskytuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 20 km od čtvrti Rioja Alta a 48 km od muzea La Rioja. El Mirador de Eloísa stojí 47 km od letiště Vitoria. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

La Casita de Irene
La Casita de Irene

9,1 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování La Casita de Irene máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casita de Irene se nachází asi 48 km od muzea La Rioja a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat lyžování. La Casita de Irene stojí 48 km od katedrály Santa María de la Redonda a 49 km od radnice Logroño. Na letiště Vitoria je to 47 km.

Vivienda de uso Turístico - La Garnacha
Vivienda de uso Turístico - La Garnacha

9 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Vivienda de uso Turístico - La Garnacha máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Vivienda de uso Turístico - La Garnacha se nachází v Rodeznu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 20 km od čtvrti Rioja Alta a 49 km od muzea La Rioja. Vivienda de uso Turístico - La Garnacha stojí 47 km od letiště Vitoria.

Calao de Cuatro Copas
Calao de Cuatro Copas

8,6 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování Calao de Cuatro Copas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Calao de Cuatro Copas se nachází v Rodeznu, 21 km od čtvrti Rioja Alta a 49 km od muzea La Rioja. Nabízí sdílený lounge a výhled na město. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Tento venkovský dům se 3 ložnicemi má obývací pokoj s kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Calao de Cuatro Copas stojí 49 km od katedrály Santa María de la Redonda a radnice Logroño. Na letiště Vitoria je to 48 km.