Ubytování ve městě Robles de Laciana

Město Robles de Laciana se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Robles de Laciana nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Robles de Laciana

Hotel Rural La Bolera
Hotel Rural La Bolera

9,2 / 10 (469 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural La Bolera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural La Bolera se nachází v Robles de Laciana a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Tento 3hvězdičkový hotel má bar. K dispozici je dětské hřiště, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají psací stůl, terasu s výhledem na hory, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a ručníky. Všechny pokoje mají šatní skříň. Hotel Rural La Bolera podává à la carte nebo kontinentální snídani. V Robles de Laciana a okolí se můžete věnovat lyžování, cyklistice a dalším aktivitám. Na letiště León je to 96 km.

Casa Rural Fuentesil
Casa Rural Fuentesil

8,8 / 10 (60 hodnocení)

Casa Rural Fuentesil se nachází v Robles de Laciana a nabízí zahradu, terasu a gril. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště León je to 96 km.

La Venta
La Venta

8,7 / 10 (23 hodnocení)

La Venta se nachází v Robles de Laciana. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu s výhledem do zahrady, 2 ložnice a plně vybavený kuchyňský kout. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště León je to 96 km.

Casa Lici
Casa Lici

Casa Lici se nachází v Robles de Laciana.