Ubytování ve městě Robledo

Město Robledo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Robledo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Robledo

Casa Horno
Casa Horno

9,1 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Casa Horno máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Horno se nachází asi 37 km od jezera Covadonga a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté mohou využívat gril. Casa Horno stojí 24 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes Golf a 26 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Asturias je to 92 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Tenada
Casa Tenada

8,5 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Casa Tenada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Tenada se nachází v Robledu a nabízí zázemí pro grilování, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Venkovský dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 37 km od jezera Covadonga a 24 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Casa Tenada stojí 92 km od letiště Asturias. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.