Ubytování ve městě Riudecols

Město Riudecols se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Riudecols nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Riudecols

Ca la Sita
Ca la Sita

9,2 / 10 (19 hodnocení)

Ca la Sita se nachází přibližně 23 km od zábavního parku PortAventura a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 23 km od zábavního parku Ferrari Land a 30 km od přístavu Tarragona. Letiště Reus leží 19 km odtud.

Ca l'Oliveta
Ca l'Oliveta

7 / 10 (2 hodnocení)

Ca l'Oliveta se nachází v Riudecolsu a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na hory. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Venkovský dům s terasou a výhledem na moře má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 22 km od zábavního parku PortAventura a 23 km od zábavního parku Ferrari Land. Letiště Reus leží 19 km odtud.