Ubytování ve městě Riópar Viejo

Město Riópar Viejo se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Riópar Viejo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Riópar Viejo

Casas Rurales el Olmo
Casas Rurales el Olmo

9,4 / 10 (14 hodnocení)

Casas Rurales el Olmo se nachází v Riópar Viejo a nabízí zahradu, restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří španělsky, rusky a ukrajinsky. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 113 km.

Torre Blanca
Torre Blanca

8,9 / 10 (81 hodnocení)

V ubytování Torre Blanca máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Rustikální apartmánový komplex Torre Blanca je obklopen arabskými hradbami a vyznačuje se středověkými nebo elfskými motivy a vílami. Má koupelnu, kuchyň a posezení. Všechny apartmány mají krb a bezplatné Wi-Fi. Některé mají výhled na hory. Každý apartmán má obývací pokoj s TV, CD a DVD přehrávačem. K dispozici je kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a sklokeramickou varnou deskou. Některé apartmány mají také balkon, pračku a sporák. Všechny mají vlastní koupelnu s fénem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je společná terasa s grilem. Komplex se nachází v Riópar Viejo, v horách Segura a Alcaraz.K dispozici je přepážka s turistickými informacemi a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Casa del Águila Dorada
Casa del Águila Dorada

8,6 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování Casa del Águila Dorada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa del Águila Dorada se nachází v Riópar Viejo. Nabízí zahradu, gril, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny s fénem, obývací pokoj a kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Albacete je to 113 km.

Casa del Águila del Valle
Casa del Águila del Valle

8,2 / 10 (18 hodnocení)

Casa del Águila del Valle se nachází v Riópar Viejo. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 113 km. Águila del Valle.