Ubytování ve městě Ríolobos

Město Ríolobos se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ríolobos nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ríolobos

Casa Rural La Molinera
Casa Rural La Molinera

9,4 / 10 (123 hodnocení)

Casa Rural La Molinera se nachází v Ríolobosu, 49 km od přírodní rezervace Parque Natural de Monfragüe a 27 km od náměstí Plaza Mayor. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a terasou. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na město. Casa Rural La Molinera podává každé ráno kontinentální snídani. K dispozici je také gril. Casa Rural La Molinera nabízí hostům možnost zahrát si kulečník a v okolí se věnovat cyklistice. Na letiště Salamanca je to 159 km.

Casa Rural Abuela Maxi
Casa Rural Abuela Maxi

9,3 / 10 (54 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Abuela Maxi máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Abuela Maxi se nachází v Ríolobosu a nabízí výhled na město, sezónní venkovní bazén a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat cyklistice. Casa Rural Abuela Maxi stojí 49 km od přírodního parku Monfragüe a 28 km od náměstí Plaza Mayor. Na letiště Salamanca je to 160 km.

Apartamento Turístico La Ribera
Apartamento Turístico La Ribera

9,3 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Apartamento Turístico La Ribera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Turístico La Ribera nabízí ubytování s výhledem na město, tenisovým kurtem a balkonem, asi 49 km od přírodního parku Monfragüe. Na náměstí Plaza Mayor je to 27 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Salamanca je to 160 km.

Camping las Catalinas
Camping las Catalinas

8,5 / 10 (165 hodnocení)

Camping las Catalinas se nachází v Ríolobosu a nabízí venkovní bazén, restauraci, velké umělé jezero, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. K dispozici jsou ručníky a ložní prádlo zdarma. Recepce je otevřená nepřetržitě.Na místě se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit včetně rybaření, kanoistiky, jízdy na koni a paintballu. Centrum města Plasencia je vzdálené 25 km a centrum města Caceres 63 km. Camping las Catalinas se nachází 15 km od vlakového nádraží Mirabel.